fbpx

social media strategie

Social Media Strategie
flower_graphic_1

trek klanten aan met een ijzersterke social media strategie!

Met een goed opgezette social media strategie kun jij direct aan de slag met het behalen van jouw social media doelstellingen. Wil jij meer leads binnenhalen via social media? Extra omzet genereren? Of meer online zichtbaarheid? Ik help je graag met het opstellen van een uitgewerkt plan waarmee jij jouw doelstellingen moeiteloos kunt behalen.

herken je dit?

ik kan je helpen!

Hoe fijn zou het zijn als je direct aan de slag kunt met een ijzersterke social media strategie die alle benodigde informatie omvat om jouw social media marketing doelstellingen te bereiken?

Anouk

work with me!

hoe het werkt

stap 1

Plan een 30-minuten intake gesprek met mij in zodat we jouw social media kanalen eens goed onder de loep kunnen nemen.

stap 2

Ik ga aan de slag met het uitvoeren van een social media audit, de social media doelstellingen, hashtag onderzoek en een contentkalender.

stap 3

Tijdens een 60 minuten call neem ik de hele strategie met je door. Na afloop ontvang je de call recording en kun jij jouw socials een kick-start geven!

wat kun je verwachten?

doelgerichtheid

Social-Media-12

doelgerichtheid

Met een goede social media strategie kun jij gemakkelijk de focus op je doelen behouden.

duidelijkheid

Social-Media-13

duidelijkheid

Je weet welke content je gaat plaatsen en stemt jouw content gemakkelijk op je doelgroep af.

nieuwe inzichten

Social Media

nieuwe inzichten

Met een goede social media strategie krijg je nieuwe inzichten tot verbeteringen.

Social-Media-15
flower_graphic_1

dit is iets voor jou als...

klaar om samen te werken?

Strategiepakket

SOCIAL MEDIA STRATEGIE
395
 • 30 minuten intake
 • Social media analyse
 • Opstellen social media doelen
 • Definiëren social media kanalen
 • Contentstrategie & contentpijlers
 • Content ideeën per platform
 • Contentkalender voor 1 maand
 • Social media tips & tricks
 • Downloadbare templates
 • Social media voorbeelden
 • Social media tool kit
 • Hashtag onderzoek
 • 1 set relevante hashtags
 • 60 minuten strategie call
 • Call recording
 • Social media strategie in PDF
Populair

veelgestelde vragen

Een heldere social media strategie geeft je de juiste handvaten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je kunt de marketing gewoon zelf doen, maar zet een expert in voor de strategie erachter. Dit zodat je gemakkelijk betere resultaten kunt behalen, meer leads kunt binnenhalen en dus extra omzet kunt genereren. 

Indien je enkel kiest voor het strategiepakket zal het social media beheer van jouw socials niet uit handen worden genomen. Het strategiepakket betreft een eenmalige investering, waarbij je een helder uitgewerkt plan ontvangt waar jij direct mee aan de slag kunt. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om na het strategiepakket alsnog te kiezen voor de optie tot social media beheer. Ik verwijs je graag door naar deze pagina voor meer informatie.

Tijdens het intake gesprek zal ik je een aantal vragen stellen omtrent jouw bedrijf en jouw socials. Op die manier kan ik zoveel mogelijk informatie verzamelen, die ik kan gebruiken om hier een strategie omheen te bouwen. 

Na de intake zal ik aan de slag gaan met een social media audit, de doelstellingen, hashtag onderzoek en een contentkalender. Tijdens onze vervolgafspraak zal ik de strategie van A tot Z met je doornemen.

Na afloop ontvang jij de call recording, zodat je zelfstandig aan de slag kunt gaan met het toepassen van de strategie op jouw socials. 

De betaling dient voorafgaand aan de werkzaamheden te worden voldaan. Je ontvangt hiervoor een factuur met een betalingstermijn van 7 dagen. Als de factuur niet op tijd is betaald, worden de werkzaamheden gepauzeerd totdat de betaling is voldaan.

Veelgestelde vragen
flower_graphic_1

time to level up!

Ben jij klaar om jouw social media kanalen naar een next level te brengen? Wacht dan geen moment en neem direct contact met mij op.

Chat openen
Kan ik je ergens mee helpen?
Hi! Ik sta je graag te woord. Waar kan ik je mee helpen?